Samsun’da cinayet davasında 3 kişiye ceza yağdı

Samsun'da cinayet davasında 3 kişiye ceza yağdı
Samsun'da cinayet davasında 3 kişiye ceza yağdı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1’i ağır 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavga olayıyla ilgili yargılanan 3 kişiye 27 yıl ile 30 yıl arasında ceza verildi.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesindeki bir emlakçı dükkanı önünde 16 Kasım 2021 gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında eski bir husumetten dolayı çıkan kavgada silahlı saldırıya uğrayan ve sağ koltuk altından yaralanan Mustafa Uzun (43) olay yerinde hayatını kaybetti. Öte yandan, kurşunlara hedef olan Emrah B. (35) sol karın bölgesinin iki yerinden ağır yaralanırken, Murat Z. (33) ise sol kolunun dirseğinden ve sol ayağının bileğinden yaralandı.

Olaydan sonra tutuklanan Soner K.(23) ile tutuksuz yargılanan Murat Z., Sedat B., Emrah B. ve Hasan B. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın son duruşmasında tutuklu sanık Soner K. toplam 30 yıl hapis cezasına çarptırılırken, tutukluluk halinin devamına karar verildi. Tutuksuz olarak yargılanan Murat Z. ile Sedat B. ise toplam 27’şer yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklanmalarına karar verildi. Emrah B. 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, Hasan B. ise beraat etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin