Depremzede çocuklar için örgü oyuncak yapıyorlar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deprem bölgesindeki çocukları mutlu etmek için kolları sıvayan İlkadım Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ile kursiyerleri yoğun mesai harcıyor. Günde 5 ile 6 saatlerini örgü oyuncak yaparak geçiren kadınlar 200 adet el emeği oyuncağı deprem bölgesine gönderdi. Üretmeye devam eden kadınlar gönüllü olduklarını ve çocukları mutlu etmek adına çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Usta öğretici Gülsen Yaprak, “Şu anda bulunduğumuz durum nedeniyle depremzedelerimize, onların çocuklarını sevindirme amacıyla oyuncak bebek yapıyoruz. Burada gönüllük esası ile çalışıyoruz. Evlerimizde de bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Herkes elinde gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. İnşallah faydamız olacak” dedi.

Kursiyer Gamze Avcı, “Çocuklara bir faydamız dokunsun istedik. Onlar gülsün onlar mutlu olsun istedik. Genellikle oyunca üzerine çalışıyoruz. Günde 5-6 saat mesai yapıyoruz” diye konuştu.

Usta öğretici Derya Küçük, “Şu anda burada depremzede çocuklar için oyuncak projesi var. Buradaki herkes gönüllü. Hoca arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. İsteyen kursiyerlerimiz de bize katılıyor. Evde de devam ediyoruz. Bu şekilde hazırladığımız oyuncakları çocuklarımıza göndereceğiz” şeklinde konuştu.

Usta öğreticiler ve kursiyerler çalışmalarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin