Samsun Ladik’te Yeni Pazar Yeri Hizmete Girdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un Ladik ilçesinde yapılan yeni pazar yeri hizmete girdi. Belediye Lideri Nurhan Yapan Özel, “Halkımıza verdiğimiz bir kelamımızı daha yerine getirdik” dedi.

Ladik ilçesinin çağdaş bir kent olması için misyona geldiği andan itibaren aralıksız çalıştığını söyleyen Lider Nurhan Yapan Özel, “Halkımızın refahı ve memnunluğu için projelerimizi geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz. Tüm gücümüzü ilçemizin ve halkımızın memnunluğu için harcıyoruz” diye konuştu.

Bugün de üretimini tamamladıkları pazar yerinin açılışını yaparak ilçenin hizmetine sunduklarını anlatan Lider Özel, “Bugün halkımızın hizmetine giren Ladik Belediyesi Kapalı Pazar Alanımızın ilçemize ve hemşehrilerimize iyi olmasını dilerim” biçiminde konuştu.

Yeni pazar yerinin hem pazarcı esnafının hem de ilçe vatandaşların ömürlerine büyük rahatlık getireceğini belirten Özel, “İlçede kurdukları semt pazarının kapalı alanda kurulmaya başlaması ile esnaf ve mahalle sakinleri kış kaidelerinde oluşan olumsuz hava şartlarından, yaz mevsiminde güneşten ve yağmur yağışı üzere etkenlerden kurtulmuş olacaklar. Vatandaşlarımıza iyi uğurlu olsun” tabirlerini kullandı. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Şimdiki

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin