Bafra Sosyal Yardım Merkezi ihtiyaç sahiplerinin yanındı

Bafra Sosyal Yardım Merkezi ihtiyaç sahiplerinin yanındı
Bafra Sosyal Yardım Merkezi ihtiyaç sahiplerinin yanındı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bafra’da ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmak amacıyla kurulan Bafra Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi’nin yardım severler ve ihtiyaç sahipleri arasında kurduğu bağ 2021 yılında da artarak devam etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda hizmetlerine devam eden Sosyal Yardım Merkezi’nde, belediye imkânlarının kullanılmasının yanında yardım sever vatandaşların da desteği alınıyor.

Bafra Belediyesi kendi imkânları ve yardımsever vatandaşların desteği ile 2021 yılı içerisinde 477 kişiye 3622 parça giyecek desteği sağlandı. Sosyal Yardım Merkezi’nde yardımseverlerden teslim alınan, gerekli bakımlarının yapılmasının ardından ihtiyaç durumuna göre paketlenerek raflara yerleştirilen ürünler vatandaşlara sunuluyor.

Sosyal Yardım Merkezi çalışmalarının kurumsal ve sürdürülebilir olacağının altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra Belediyesi olarak bizler bu gerçeğin ışığında hareket ederek bir köprü oluşturduk. Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli düsturu ile hareket ederek paylaşmanın verdiği manevi hazzı hep birlikte yaşıyoruz. Emeği geçen, geçecek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi ürün kabulünü haftanın her günü yapıyorken, ihtiyaç sahipleri; pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri merkeze başvurarak ürünleri elde edebiliyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin