Recep Tayyip Erdoğan Samsun’dan aday adayı oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile adaş olmasıyla dikkat çeken 24 yaşındaki Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde milletvekili olmak için müracaatta bulundu.

Samsun‘da babası tarafından Recep Tayyip ismi konulan genç, 14 Mayıs’ta AK Parti Samsun Milletvekili olmak için AK Parti Samsun Vilayet Başkanlığı’na müracaatta bulundu. Samsun’dan milletvekili aday adayı olan Recep Tayyip Erdoğan, gençliğin kaygısına derman olmak istediğini ve buna talip olduğunu söyledi.

“Şu an gelip tanışmak isteyenler oluyor”

İsminden ötürü kendisiyle tanışmak isteyen vatandaşların olduğunu belirten Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan, “Yaklaşık olarak 10 yıldır teşkilatlarda büyüdüm diyebilirim. Samsun’da lise teşkilatında, Rize’de üniversite teşkilatında, 2 yıldır de faal olarak Samsun vilayet gençlik kolları idare heyeti ve yürütme heyeti üyeliği yapmaktayım. Babamda burada Ak Parti ile birlikte 2002 yılında teşkilatla tanıştı. Ondan gelen bayrağı bizde devraldık. Elimizden geldikçe daha ileri taşımaya çalışıyoruz. Siyaset bilimi ve kamu idaresi mezunu bir öğrenciyim. Birebir vakitte teşkilatlarda yetişmiş bir birey olduğum için orada yetişen insanların bu türlü hayal ve amaçları olduğunu düşünüyorum. Söylediğimde hepsi beni desteklediklerini ve ardımda olacaklarını belirttiler. Teşkilatlara bildiri olarak iletmiştik ve iletileri gönderdikten sonra bir kişi beni aradı. Dayı sanırım Cumhurbaşkanı olduğumu zannetmişti. Bir daha aradığında dayı ile teyitleştik ve o denli anlaştık. Cumhurbaşkanımızla Trabzon’da tanışmak vesile olmuştu. Geçen sene Şubat ayındaki programımıza kadar genelde beşerler benden kimlik göstermemi istiyorlar. Ancak programdan sonra herkesin artık aşinalığı olduğu için artık kimlik konusunu biraz aştık. Şu an gelip tanışmak isteyenler oluyor. Biz yola çıkmakla mükellefiz, yolları kavuşturan Allah’tır. Biz 18-25 yaş kontenjanı referandum ile birlikte seçme ve seçilme hakkı kazandık. Biz elimizden geldikçe gençliği en hoş formda mecliste temsil etmek, gençliğin sıkıntısına derman olmak istiyoruz ve buna talibiz” dedi.

Ayrıca, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden mezun olan gencin 2002 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafı da bulunuyor. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin