1. Haberler
  2. Samsun
  3. Ladik’te Hıdırellez Şenliği Coşkusu – Son Dakika

Ladik’te Hıdırellez Şenliği Coşkusu – Son Dakika

Ladik
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un Ladik ilçesinde Hıdırellez Şenliği düzenlendi.

Ladik Belediyesi tarafından, Topağaçlar mevkiinde gerçekleştirilen şenliğe yoğun ilgi gösterdi.

Oyun parkurlarının kurulduğu alanda, çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker ikram edildi. Yüzleri boyanan çocuklar, uçurtma uçurup, yumurta tokuşturdu.

Yerel sanatçıların sahne aldığı etkinlikte şenlik ateşi de yakıldı.

Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal, “50 yıl önce Hıdırellez geldiğinde bu mevkide kutlanırdı. Geleneklerimizi yaşatmak ve bu kültürü ayakta tutmak adına bu etkinliği gerçekleştirdik. Görüyorum ki vatandaşların ilgisi ile ne kadar doğru bir iş yapmışız. Bütün vatandaşlarımızın Hıdırellez bayramlarını kutluyorum” dedi.

Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Muhammet Özbalta, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Ladik Belediyesi başkan yardımcıları Hakan Karahan ve Fikret Baştan ile belediye meclis üyeleri de katıldı.???????

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin