1. Haberler
  2. Samsun
  3. Havza’da zabıta ekiplerinden bayram şekeri denetimi

Havza’da zabıta ekiplerinden bayram şekeri denetimi

Havza
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havza Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde talebi artan tatlı, şeker ve çikolata satışı yapan iş yerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Havza Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Demir’in de katıldığı denetimlerde zabıta ekipleri, sağlıksız ürünlerin satışının engellenmesine yönelik çalışma yaptı.

Ekipler, özellikle satılan ürünlerin ambalajlanması, ambalajlı şekerlerin gramajları ve son kullanma tarihi üzerinde yoğunluk gösterdi. Denetimde ayrıca tatlı satışı yapılan iş yerlerinde hijyen kontrolü yapıldı.

Demir, yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığını dile getirerek, “Halkımızın sağlığını korumak amacıyla ilçe genelinde tezgah ve iş yerlerinde denetimlerini düzenli olarak gerçekleştirmekteyiz. Ramazan Bayramı boyunca Zabıta Müdürlüğümüz görevinin başında olacak.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin