Havza Belediyesi, Spor Alanlarını Geliştirmek İçin Çalışmalarına Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un Havza Belediye Lideri Sebahattin Özdemir, ilçedeki mevcut spor alanlarını geliştirmek ve yenilerini kazandırmak ismine çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Dün olduğu üzere bugün de spor ve atletlere dayanağımız devam edecek” dedi.

Samsun Gençlik ve Spor Vilayet Müdür İsmail Feyzullah Dereci ve beraberindekiler, inşası devam eden ve yapılacak olan spor tesisleri ile yürütülen faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak, yerinde görmek ve inceleme yapmak üzere Havza Belediye Lideri Sebahattin Özdemir‘i ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Lideri Sebahattin Özdemir ve Samsun Gençlik ve Spor Vilayet Müdür İsmail Feyzullah Dereci, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Havza’da inşası devam eden yarı olimpik yüzme havuzu, üretimi tamamlanan 4 adet sentetik çim saha ile hayata geçirilmesi planlanan öbür sportif yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldular.

Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Feyzullah Dereci, ilçedeki her türlü spora yönelik yatırımı ve çalışmayı yakından takip ettiğini belirterek, Havza Belediye Lideri Sebahattin Özdemir’e spor faaliyetlerine ve atletlere vermiş olduğu dayanaklardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin