Samsun’da Sel Sularına Kapılan Bir Kişi Hayatını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘da sel sularına kapılan bir kişi hayatını kaybetti

SAMSUN Samsun‘da tesirli olan sağanak yağış sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Samsun, sağanak yağışa teslim oldu. Şiddetli yağış hayatı felç etti. Kent merkezinde birtakım caddeler göle döndü. Yollar çöktü, birtakım yerlerde heyelanlar meydana geldi. Ladik ilçesi Alıçlı Mahallesi’nde sel sularına kapılan bir kişi hayatını kaybetti. Canik ilçesinde de bir apartmanın istinat duvarı yıkıldı.

Dün akşam saatlerinden itibaren tesirli olan sağanak birçok ilçede ziyana yol açtı. Samsun kent merkezindeki birtakım cadde ve sokakları da göle çevirdi. Araçlar ve yayalar yolda yürümekte zorlanırken, sağanağa yakalanan vatandaşlar, “Bir anda yağmur bastırdı. Her taraf göle döndü. Biz de ıslandık. İnşallah yetkililer bir an evvel bu aksilikleri giderirler. Kentin birçok noktasında burası üzere ya da buradan daha fazla su birikintileri oluştu” dediler.

Ladik’te eğitime bir gün ara

Ladik Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlçemizde tesirini sürdüren sağanak yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı önleyici önlem olarak 05 Haziran Pazartesi günü eğitim-öğretime 1 gün mühlet ile orta verilmiştir” denildi.

Büyükşehir uyardı

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise “Şehrimizde tesirini gösteren ağır sağanak yağışından etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; her noktaya ulaşmak için tüm işçi ve ekipmanlarımız ile canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarları dikkate alarak siz değerli vatandaşlarımızın önlemli olmalarını değerle rica ediyoruz” sözleri kullanıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Erdi Demir – Şimdiki

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin