Muhittin Böcek: “Samsun’a gelince askerlik anılarım canlandı”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Recep Kemal Certel de yer aldı.

“Samsun Askeri Hastanesi’nde askerliğimi yaptım”

38 yıl önce Samsun’da askerlik dolayısıyla 14 ay zaman geçirdiğini söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, “Samsun Askeri Hastanesi’nde askerliğimi yaptım. Buraya gelince tekrar o yıllar gözümde canlandı. Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bu güzel kente yıllar sonra yeniden gelmenin mutluluğunu yaşadım. Eski günleri yad ettim. Birçok yeri ziyaret ettim. Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettim. Sağ olsun bizi çok güzel ağırladı. Misafirperverliği için teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Kendisini Antalyamıza bekliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımızı bugün burada ağırlamaktan oldukça mutluyum. Kendisiyle projelerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Fikir alışverişi yapma şansımız oldu. Bu nazik ziyaret için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin