AtaÇocuk ailesi büyüyor

AtaÇocuk ailesi büyüyor
AtaÇocuk ailesi büyüyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemil Deveci’nin kent sakinlerine sözünü verdiği AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin üçüncüsü Mevlana Mahallesi’nde açıldı.

Başkan Cemil Deveci’nin modern eğitim sistemiyle çocukların geleceğe daha güçlü hazırlanmaları ve Atakumlu çocukların eğitime eşit biçimde ulaşmaları adına kent sakinlerine sözünü verdiği AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin üçüncüsü yoğun talep üzerine Mevlana Mahallesi’nde açıldı. 3-6 yaş arası miniklerin dört ayrı sınıfta eğitim görmeye başladığı kreşte, minikler ilk derslerinde birbirleriyle tanıştı, kukla oyunu oynadı, resim yaptı ve müzik aleti çalmayı denediler.

Yeni AtaÇocuk şubesi ile ilgili bilgi veren AtaÇocuk Gündüz Bakımevleri Kurucu Müdürü Selin Yaralı, “AtaÇocuk ailemiz büyüyor. Üçüncü şubemiz Başkanımız Av. Cemil Deveci’nin çocuklarımıza 23 Nisan hediyesi olarak açıldı. Bundan sonraki süreçte de kreşlerimizi açmaya devam edeceğiz. Bizim her zaman yanımızda olan halkımıza çok teşekkür ediyoruz çünkü kontenjanlarımız çok kısa bir süre içerisinde doldu. Açılacak yeni kreşlerimiz için de belediyemizin ve kreşimizin sosyal medya hesaplarından yapacağımız duyuruları takip etmelerini rica ederiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin