Atakum Belediye Lideri Deveci, Yağışlar Sonrası Önlemli Olunması İçin Davet Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atakum Belediye Lideri Cemil Deveci, ilçede tesirli olan yağışların akabinde vatandaşları önlemli olmaya davet ederek, “Atakum Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi, AFAD üzere ilgili kurumlar olarak alandayız. Teyakkuzda olmaya devam edeceğiz. Tüm komşularımızın resmi ikazları ve açıklamaları takip edip, önlemli olmalarını rica ediyorum” dedi.

Atakum Belediye Meclisi’nin haziran ayı olağan toplantısı, Lider Deveci idaresinde yapıldı. Meclis gündeminde yer alan 6 unsur görüşülmek üzere ilgili kurullara havale edildi. Lider Deveci, toplantı sonrasında Samsun genelinde tesirli olan yağışlar ve Atakum’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Orta Karadeniz’in ve Samsun’un büyük bir kısmında yağışların devam ettiğini belirten Lider Deveci, şu bilgileri verdi:

“Atakum’un yüksek mahallelerinde maalesef sel yaşandı ve kimi bölgelerde ulaşımda aksamalar olsa da kapanan yolumuz yok. Kimi meskenlerin taban katlarında taşkınlar görüldü lakin Atakum Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi, AFAD üzere ilgili kurumlar olarak alandayız. Bu gece ve yarın da yağışın devam etmesi bekleniyor. Teyakkuzda olmaya devam edeceğiz. Tüm komşularımızın resmi ikazları ve açıklamaları takip edip, önlemli olmalarını rica ediyorum. Bir yandan da iklim şartları süratle değişiyor. Mevsimsel yağışlarda da bu nedenle büyük değişiklikler yaşanıyor. Etraf şartlarını yaşanabilir kılmak için daima birlikte çaba etmeliyiz.”

Kaynak: ANKA / Aktüel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin