11 ilden öğrenciler Samsun’da İletişim ve Sinema Kampı’na katılacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Geleneksel Kış Kampları kapsamında 11 ilden öğrenciler Samsun’da İletişim ve Sinema Kampı’na katılacak.

Bu yıl 31 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek kamplara Türkiye genelinde 1500 öğrenci katılacak. On farklı temayla gerçekleştirilecek geleneksel kış kampları kapsamında Edebiyat Kampı Diyarbakır’da, Gönül Coğrafyası Kampı Mersin’de, Gönüllülük Kampı Konya’da, Güzel Sanatlar Kampı Erzurum’da, İletişim ve Sinema Kampı Samsun’da, İnsan ve Toplum Kampı Antalya’da, Mühendislik Kampı Sakarya’da, Spor ve Sağlıklı Yaşam Kampı Muğla’da, Uluslararası İlişkiler Kampı İstanbul’da, Tarih ve Medeniyet Kampı da Bursa’da düzenlenecek.

Samsun’da düzenlenecek “İletişim ve Sinema Kampı’na, Ağrı, Aksaray, Ardahan, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, İzmir, Konya, Niğde ve Samsun illerinden yaklaşık 150 öğrenci katılacak. Samsun Gençlik ve Spor Samsun İl Müdürlüğü gerçekleştirilecek olan İletişim ve Sinema Kampı’nın geçen yıl hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin anısına düzenleneceğini duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin