1. Haberler
  2. Samsun
  3. Yenilenen teleferik yoğun ilgi gördü

Yenilenen teleferik yoğun ilgi gördü

img-543-1.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un önemli turizm çekim noktalarından biri olan ve Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan SAMULAŞ A.Ş. tarafından işletilen Amisos Teleferik Hattı yapılan modernizasyon ve bakım çalışması sonrasında iki hafta önce yeniden hizmet vermeye başladı.

Otomasyon sistemlerinden kabinlere, halatlardan panolara teleferik hattındaki tüm bölümlerde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması yapılan teleferik hattı Ramazan Bayramı tatilinde de yoğun ilgi gördü.

img-543-3.jpg

Samsun’un önemli turizm destinasyonlarından biri olma özelliği taşıyan Amisos Teleferik Hattı’nda 9 günlük bayram tatilinde 10 bin 319 yolcu taşındı. Gerek Samsunlular gerekse kente il dışından gelen yerli ve yabancı turistler teleferikle yolculuk yaparak kenti panoramik açıdan seyretme şansı buldu.

img-543-5.jpg

6’şar kişilik 6 kabin bulunan, 320 metre hat uzunluğu ve 62 metre yüksekliğe sahip olan teleferik hattı 2006 yılından bu yana Batıpark ile Amisos Tepesi arasında hizmet veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin