1. Haberler
  2. Samsun
  3. Samsun’da mali suç örgütüne yönelik operasyonda 4 zanlı yakalandı

Samsun’da mali suç örgütüne yönelik operasyonda 4 zanlı yakalandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da mali suç örgütüne yönelik operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde yürütülen mali suç örgütlerine yönelik soruşturma kapsamında çalışma başlattı.

“Tefecilik, yağma ve nitelikli dolandırıcılık” suçlarına yönelik adli planlı ve projeli soruşturma kapsamında Canik, İlkadım ve Atakum ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Adreslerdeki aramada, ruhsatsız tabanca ve otomatik tüfek, 3 senet ile suç faaliyetlerine ilişkin kayıtların bulunduğu değerlendirilen ajanda ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli emniyete götürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin