WhatsApp’ın bir müddettir geliştirdiği yeni özelliği ortaya çıktı! Profil fotoğraflarında “avatar” devri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meta’nın sahip olduğu anlık iletileşme platformu WhatsApp’ın, kullanıcıların “avatarlarını” profil fotoğrafı yapmalarına müsaade verecek yeni bir özellik üzerinde çalıştığı söyleniyor.

PROFİL FOTOĞRAFI YAPILABİLECEK

Yayınlanan bir raporuna nazaran, WhatsApp yakında arayüzü geliştirmek için avatarları entegre edecek. Rapor, özelliğin hala geliştirilme basamağında olduğunu ve kullanıcıların profil fotoğrafı olarak kullanmak üzere bir avatarı özelleştirmelerine müsaade vereceğini öne sürüyor. Instagram ve Facebook‘taki avatarlar, iki platformda da çıkartma olarak kullanıcılara sunuluyor.

KULLANICILAR KENDİLERİNE BENZEMESİNİ SAĞLAYABİLİR

Raporda paylaşılan ekran imgelerine nazaran kullanıcılar, kendi avatarlarını özelleştirip kendilerine benzemesini sağlayabilir, bir art plan seçebilir ve daha pek çok şey yapabilirler. Özellik şu anda geliştirme basamağında ve son kullanıcılar için ne vakit kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Bir avatar oluşturmak istiyorsanız, bunu şu anda Facebook ve Instagram’da yapabilirsiniz. Kullanıcılar bir avatar oluşturabilir ve ona bir yüz, saç modeli, beden biçimi, deri rengi, kıyafet, göz hali ve daha fazlasını verebilir.

GRUPTAN SESSİZ AYRILMA ÖZELLİĞİ DE GELİYOR

WhatsApp kısa mühlet evvel, kullanıcıların çevrimiçi durumlarını gizlemelerine, kümelerden sessizce ayrılmalarına ve alıcının bir kere görüntülenen bildirilerin ekran manzaralarını almasını engellemelerine imkan tanıyan üç yeni saklılık özelliğini duyurdu.

Tekmoloji / Teknoloji

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin