1. Haberler
  2. Samsun
  3. Samsun Milletvekili Aksu, Vezirköprü’de şoför esnafının sorunlarını dinledi

Samsun Milletvekili Aksu, Vezirköprü’de şoför esnafının sorunlarını dinledi

Samsun Milletvekili Aksu, Vezirköprü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirdiği programlar kapsamında Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette, Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Başar, vergi kanununda yapılan yeni düzenlemelerle birlikte ek maliyetler oluşturduğunu belirtti. Başar, öğrenci servislerinden talep edilen ve “Serviscel” olarak bilinen uygulamanın da şoför esnafını ekonomik açıdan zorladığını ifade etti.

Şoför esnafının taleplerini dinleyen Samsun Milletvekili Ersan Aksu ise iletilen sorunların ilgili birimlere aktarılacağını, çözüm yollarının değerlendirileceğini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin