1. Haberler
  2. Samsun
  3. Vezirköprü’de Cumhuriyet’in 103. yılı kutlanıyor

Vezirköprü’de Cumhuriyet’in 103. yılı kutlanıyor

Vezirköprü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un Vezirköprü ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 103. yılı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesindeki törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu.

Kaymakam Bayram Yıldız, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Abdullah Alptekin ve Belediye Başkanı Murat Gül tarafından çelenklerin sunulmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Sadullah Gümüş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Seyfettin Turğut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaşar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, İlçe Müftüsü Muhammer Özkalaycı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin