‘Eğitimcilerin Eğitimi’ tamamlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim 17-20 Ocak 2022 tarihleri arasında online olarak Google Classroom üzerinden gerçekleştirildi. Akademisyenlerin tecrübelerini paylaştıkları ve güncel öğretim yöntem ve tekniklerinin konuşulduğu programda 4 ayrı üniversiteden 9 akademisyen eğitimleri yürüttü.

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programın son günü ise atölye çalışmalarıyla son buldu. Daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Şahin’in katıldığı törenle eğitimlerini tamamlayan 22 akademik personele teşekkür ve katılım belgesi takdimi yapıldı.

Doç. Dr. Bayram Özer’in koordinatörlüğünde yürütülen programa OMÜ’den Prof. Dr. Levent Güngör, Doç. Dr. Şener Şentürk, Doç. Dr. Miraç Eren ve Dr. Öğretim Üyesi Selda Örs Özdil eğitimci olarak katıldı. Ayrıca Fırat Üniversitesi’nden Prof. Dr. Burhan Akpınar, Harran Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ragıp Terzi, Iğdır Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Volkan Duran ve Bartın Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Sema Sulak Güzey de programda eğitici olarak görev aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin