İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş Kovid-19’a yakalandı

İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş Kovid-19'a yakalandı
İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş Kovid-19'a yakalandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kovid-19’a yakalanan Necattin Demirtaş’ın yokluğunda 12 gündem maddesinin görüşüldüğü İlkadım Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı CHP Meclis Üyesi Emre Taha Özyar’ın başkanlığında yapıldı. Meclis Başkanvekili Özyar, meclisin açışından önce başkan Demirtaş ve babasına ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekilleri de Başkan Demirtaş’a ve babasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

En kısa zamanda Necattin Demirtaş’ı aralarında görmek istediklerini ifade eden Emre Taha Özyar, “Değerli Başkanımız Necattin Demirtaş, Kovid-19 hastalığına yakalandı. Onun için bugün mecliste başkanlık yapamıyor. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Aldığımız habere göre babası da Kovid-19’a yakalanmış. Başkan Demirtaş’ın babasının korona virüsü daha ağır geçirdiğini öğrendik. Başkanımız evde, babası ise hastanede tedavi görüyor. Her ikisine de acil şifalar diliyoruz. Necattin Demirtaş’ı en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrardan aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Başkan Demirtaş’ın Kovid-19 sürecini evinde geçirdiği, 90 yaşındaki babası Hurşit Demirtaş’ın ise hastalığı ağır geçirdiği ve özel bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

12 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda 8 ayrı maddedeki toplam 102 milyon TL kredi kullanım taleplerinin yer aldığı maddeler daha kapsamlı görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin