1. Haberler
  2. Samsun
  3. Domates ve portakalı çalınan manav hırsıza seslendi: “Ramazan günü ayıp, isteseydin verirdik”

Domates ve portakalı çalınan manav hırsıza seslendi: “Ramazan günü ayıp, isteseydin verirdik”

Domates ve portakalı çalınan manav hırsıza seslendi:
Domates ve portakalı çalınan manav hırsıza seslendi: "Ramazan günü ayıp, isteseydin verirdik"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da manav dükkanından domates ve portakal ile bozuk paraları çalan hırsıza seslenen işleri sahibi, “Ramazan günü çalmana gerek yoktu. İhtiyacın varsa isteseydin zaten verirdik” dedi.

Samsun’un İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Aziz Gonca’ya ait manavdan geceleyin yaklaşık 5 kilo domates ile 5 kilo portakal ve yaklaşık 40 liralık bozuk paralar çalındı. Sabah iş yerine geldiğinde hırsızlık olayını fark eden Aziz Gonca polise şikayette bulundu.

Hırsıza seslenen Aziz Gonca, “Ramazan günü adam bunu çalacak kadar düşmez ki. Bizden isteseydi verirdik. Çalmasına gerek yoktu. 3-5 kilo malzeme çalsa ne olacak. Ramazan günü hem ayıp hem de günah” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin