İlkadım’ın EYT’liler için 30 milyonluk kredi talebi meclisten geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un İlkadım Belediye Meclisi toplantısında, belediyeden emekli olmaya hak kazanan çalışanların ikramiyelerinin ödenmesi için talep edilen 30 milyon TL’lik borçlanma teklifi, kabul edilerek karara bağlandı.

7 gündem hususunun görüşüldüğü İlkadım Belediye Mayıs Ayı Olağan Toplantısı, İlkadım Belediye Lideri Necattin Demirtaş başkanlığında belediyedeki meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda ortalarında Eyt‘lilerin tazminatlarının ve haklarının ödenmesi için talep edilen 30 milyon TL’lik borçlanma teklifinin de yer aldığı 7 unsur kabul edildi. Alınan karar ile birlikte bu ay 11, toplamda ise 67 işçinin EYT kapsamında kazandığı emeklilikten doğan haklarının ödenmesinin yolu da açılmış oldu. Belediye, meclisten aldığı karar ile Vilayetler Bankası’ndan teminat mektubu alarak Ziraat Bankası’na 30 milyon TL kredi kullanmak için talepte bulunacak.

Mecliste ayrıyeten Şehit Astsubay Üstçavuş İlhan Hamlı’nın isminin kendi mahallesi olan Tepecik Mahallesi’nde bulunan parka verilmesi hususu de oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin