1. Haberler
  2. Samsun
  3. Vezirköprü’de “Dijital Oyun Tasarımı” söyleşisi gerçekleştirildi

Vezirköprü’de “Dijital Oyun Tasarımı” söyleşisi gerçekleştirildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un Vezirköprü ilçesinde, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında “Dijital Oyun Tasarımı” konulu söyleşi düzenlendi.

Vezirköprü Bilim Merkezi koordinasyonunda Belediye Kültür Merkezi’nde, gerçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Öğretim Teknolojileri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Polat Şendurur katıldı.

Şendurur, söyleşide oyunun tarihçesi, dijital oyunların gelişimi ve oyun tasarım süreçlerine ilişkin bilgiler vererek, ilkokul öğrencilerine yönelik bilgilendirici bir sunum yaptı.

Programın sonunda Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Vezirköprü Belediyesi tarafından Doç. Dr. Şendurur’a teşekkür belgesi verildi.

Söyleşiye, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Yaylacı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin