1. Haberler
  2. Samsun
  3. Tekirdağ’da inşaatta çıkan silahlı kavgada ölen 2 kardeşin cenazesi Samsun’da defnedildi

Tekirdağ’da inşaatta çıkan silahlı kavgada ölen 2 kardeşin cenazesi Samsun’da defnedildi

Tekirdağ
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ‘ın Saray ilçesinde çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren iki kardeşin cenazesi, memleketleri Samsun’un Vezirköprü ilçesinde toprağa verildi.

Saray ilçesindeki silahla kavgada hayatını kaybeden Yusuf ve Hasan Çiğdem kardeşlerin cenazesi, işlemlerin ardından memleketleri Samsun’un Vezirköprü ilçesine getirildi.

Karkucak Mahallesi Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından kardeşlerin cenazeleri, mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Saray ilçesi Pazarcık Mahallesi Bakacak mevkisindeki bir inşaat alanında dün çıkan silahlı kavgada Yusuf Çiğdem ve Hasan Çiğdem yaşamını yitirmiş, H.U. ve İ.U. ise yaralanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin