Millet İttifakı Samsun mitingi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun mitinginde geniş güvenlik tedbirleri altında halka seslendi.

Dün Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin akabinde Rusya’yı Türkiye’deki seçimlere müdahale etmekle suçlayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Samsun’da vatandaşlarla buluştu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinge Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Bayılan bayılana

13.30 olarak ilan edilen mitingin 1 saat geç başlaması ve saat 16.10’a kadar sürmesi birçok vatandaşın baygınlık geçirmesine yol açtı. Baygınlık geçiren vatandaşlara hekim olan CHP Milletvekili Adayı Murat Çan müdahale etti. Kötülük geçiren birçok vatandaş ise sağlıkçılar ulaşana kadar miting alanında yerde yatarak bekledi.

Mitingde sırasıyla Ekrem İmamoğlu, Temel Karamollaoğlu ve Ahmet Davutoğlu birer konuşma yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu ağır güvenlik tedbiri altında konuştu

Mitingde son konuşmayı yapan ve emeklilere 15 bin TL bayram ikramiyesi vereceğini yineleyen Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’deki Suriyelileri de 2 yıl içerisinde memleketine göndereceğini tabir etti. Öbür başkanların tersine ağır güvenlik tedbirleri altında sahneye çıkan Kılıçcaroğlu, sahnede konuştuğu esnada ardındaki muhafazalar da uzun namlulu silahlarla beklerken, 2 müdafaa da elindeki siyah çanta ile hazır bulundu.

Millet İttifakı’nın başkanları Samsun’daki mitingin akabinde Ankara’da yapacakları mitinge katılmak üzere tekrar geniş güvenlik tedbirleri altından Samsun’dan ayrıldılar. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin