1. Haberler
  2. Samsun
  3. Havza’da Cumhuriyet’in 103. yılı kutlandı

Havza’da Cumhuriyet’in 103. yılı kutlandı

Havza
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un Havza ilçesinde Cumhuriyet’in ilanının 103. yıl dönümü törenle kutlandı.

Havza Kaymakamı Samet Serin’in tebrikleri kabul etmesiyle başlayan törene Havza Garnizon Komutan Vekili Personel Üsteğmen Mustafa Demiral ve Belediye Başkanı Murat İkiz katıldı.

Daha sonra ilçe stadında gerçekleştirilen kutlama programında Kaymakam Serin ve Belediye Başkanı İkiz, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından Kaymakam Serin, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Serin ve diğer katılımcılar tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Tören, öğrenciler tarafından okunan şiirler, öğretmenler tarafından okunan kahramanlık türküleri ve okullar tarafından hazırlanan gösterilerle devam etti.

Tören, geçit töreniyle sona erdi.

Kaynak: AA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin