Atakum’da parke yol çalışmaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un Atakum Belediyesi, sokakların çağdaş ve estetik bir görünüme kavuşması için yürüttüğü kilitli taş parke çalışmalarına devam ediyor. Kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdüren gruplar çalışma sonunda sokakları orijinal hale getiriyor.

Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü takımları kentin gereksinim duyulan sokaklarında kilitli taş parke çalışmalarını sürdürüyor. Her gün bir öbür sokakta devam eden çalışmalar sonrasında sokaklar çağdaş ve estetik görünüme kavuşuyor.

Ulaşım ağı güçleniyor

Kentin ulaşım ağının güçlendirilmesi ve yaya kaldırımlarının inançlı hale getirilmesi için çalışan takımlar, Mevlana ve Taflan Merkez Mahallesi’nde de çalışmalarını gerçekleştirdi. Kullanım kolaylığı ve estetik yapısıyla kentin sokaklarında geniş kullanım alanına sahip kilitli taş parke döşeme çalışması yapan takımlar, gereksinim duyulan sokaklarda evvel kaldırım akabinde da yol çalışması gerçekleştiriyor. Yayaların inançlı bir formda kullanabileceği kaldırımlar oluşturulduktan sonra da araçlara rahat sürüş sağlayacak kilit taş parkeler sokaklara tek tek döşeniyor. Kısa müddette saha çalışmalarını tamamlayan gruplar yolu yeni haliyle tekrar kullanıma açıyor. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin