AK Parti Genel Lider Yardımcısı Karaaslan, Samsun’un Yakakent ilçesinde konuştu Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Bugün Türkiye kendi doğal gazını bulduysa, o doğal gazı kısa müddette milletinin hizmetine sunduysa, kendi arabasını ürettiyse, yerli ve ulusal atılımlarıyla şaha kalktıysa bize de kendi ayakları üzerinde duran Türkiye’ye güç vermek düşer.” dedi.

Samsun milletvekili adayı Karaaslan, Samsun’un Yakakent ilçesinde AK Parti Seçim Uyum merkezinde partililerle bir ortaya geldi.

Türkiye’nin günler sonra tarihi bir seçime gideceğini belirten Karaaslan, “Bu yalnızca cumhurbaşkanımızı ve milletvekillerimizi seçeceğimiz bir seçim olmayacak. Türkiye’nin istikamet seçimi olarak gördüğümüz bu seçim, Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olacağından geleceğimiz için de kıymetli bir seçim özelliği taşıyor.” tabirini kullandı.

Türkiye’de toplumun tüm kesitlerinin, mazlum coğrafyadaki insanların ve insanlığın sıkıntılarına tahliller üretecek, krizler karşısında yeni çıkış yolları bulacak tek önderin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Karaaslan, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesi ve vizyoner liderliğiyle 21 yıldır yola devam ediyor, ülkemizi büyütmenin gayretini veriyoruz. Artık yeni bir seçimin arifesinde daima birlikte başkanımıza sahip çıkarak, birinci cinste bir sefer daha cumhurbaşkanı seçeceğimize, hizmet ve yapıtların devamı için 14 Mayıs’ı zaferle neticelendireceğimize gönülden inanıyoruz. Bugün Türkiye kendi doğal gazını bulduysa, o doğal gazı kısa müddette milletinin hizmetine sunduysa, kendi arabasını ürettiyse, yerli ve ulusal atılımlarıyla şaha kalktıysa bize de kendi ayakları üzerinde duran Türkiye’ye güç vermek düşer. 14 Mayıs’ta milletimizin teveccühüyle tekrar büyük bir zafer elde edecek ve ülkemizin muvaffakiyetlerini taçlandıracağımız, her alanda bağımsızlığımızı güçlendireceğimiz yeni bir periyoda gireceğiz.”

Karaaslan, tüm Samsunluları kentte 4 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iştirakiyle düzenlenecek mitinge davet etti.

Programa Yakakent Belediye Lideri Hüseyin Kıyma ve AK Parti İlçe Lideri Saliha Korkmaz da katıldı.

Kaynak: AA / Şenol Şahin Yener – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin