Samsun’da 269 amatör spor kulübüne 7,1 milyon liralık takviye

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun‘daki 269 amatör spor kulübüne 7 milyon 110 bin liralık birebir ve nakdi takviye sağlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce tüm Türkiye‘de eş vakitli olarak “Ayni ve Nakdi Yardım Takdim Töreni” düzenlendi. Merasim, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun canlı ilişkisi ile Samsun‘da İlkadım Okçuluk Tesisi’nde gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun‘da 269 spor kulübüne toplam 7 milyon 110 bin lira meblağında tıpkı ve nakdi yardım sağladı.

“En değerli yol arkadaşlarımız kulüplerimizdir”

Ayni ve nakdi yardım takdimi programında konuşan Samsun Gençlik ve Spor Vilayet Müdür Vekili Nevzat Akman, “Sporun esirgeyici özgüven aşılayıcı, taraflarıyla birlikte bir hayat şekli haline getirilebilmesi günümüz dünyasında her spor branşında oluşan rekabetçi ve ülkemizi milletlerarası spor arenasında temsil edecek spor ve sportmen elemanlarının yetiştirilmesi en kıymetli gayelerimiz ortasındadır. Bu maksatları gerçekleştirebilmemiz için, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, en kıymetli yol arkadaşlarımızda kulüplerimizdir. Spor kulüpleri takviye programına iştirakleri için herkese teşekkürlerimi iletiyor, vilayet müdürlüğü olarak sizleri sevgi ve hürmet ile selamlıyorum” dedi.

“Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan bu yardımla amatörler hayat bulmakta”

Samsun Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Lideri Şener Aydın ise “Yaklaşık 5 yıldır, amatör spor kulüplerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan bu yardımla amatörler hayat bulmaktadır. Amatör sporu destekleyen herkes bizim için çok kıymetlidir. Başta amatör sporlara gönül veren, Cumhurbaşkanımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz de bu uğraşla çalışmalarımıza devam edip, Türk sporuna hizmet vermeye devam ediyoruz. Unutmayalım ki amatör spor vefadır” diye konuştu.

Düzenlenen birebir ve nakdi takviye programına, Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü İbrahim İtimat, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Lideri Hakkı Bayrak, amatör kulüp liderleri, antrenörler ve atletler katıldı.

Program halk oyunları gösterisi ve fotoğraf çekimlerinin akabinde sona erdi. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin