Faik Öztrak: “İktidar Metal Yorgunuydu, Beyin Vefatı de Gerçekleşti”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADEM ÇİL

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Tekirdağ

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Öztrak, ziyareti sırasında ANKA Haber Ajansı’nın sorularını yanıtladı. Öztrak, şunları söyledi:

“Her seçim de duymaya alıştığımız muştular var. Tekrar petrol bulmaya başladık; doğal gaz, yeni kaynaklar, yeni yataklar duymaya başladık. Sonuçta; bu iktidarın, bu millete verebilecekleri artık hiçbir şey kalmamıştır. Bu iktidar metal yorgunuydu, artık beyin vefatı de gerçekleşti.

“ETİKETLER HER ŞEYİ SÖYLÜYOR”

“İKTİDARIN ON PARMAĞINDA ON KARA”

Bugün Tekirdağ’dayız, aslında Türkiye’nin her yerinden gelen vatandaşlarımızın olduğu bir yer. Hasebiyle da tüm Türkiye’nin bir resmi. Bu çerçevede baktığımız vakit lisana getirilen talepler Türkiye’nin de talepleri.

İnsanlar daha fazla özgürlük istiyor, demokrasi istiyor, daha fazla kazanmak istiyor, parası paha etsin istiyor, cebindeki parası her gün paha yitirmesin istiyor, bu ülkenin refahından herkes eşit hisse alsın istiyor, enflasyon olmasın istiyor, ülke borca batmasın istiyor. Lakin mevcut iktidarın bunlara yanıt vermek yerine on parmağında on kara, muhalefete bunları bulaştırmaya çalıştığı vakit da kaygıların konuşulmadığı bir duruma geliyoruz.

Bu ülkenin konuşacağı tek şey iktisattır. Mutfakta yangın vardır, tencere boştur. Süleyman Demirel’in dediği üzere de ‘boş tencere, her iktidarı götürür.’ Tekirdağ’da bize çok büyük bir takviye var ve Tekirdağ’da CHP, bu kez tüm vakitlerin rekorunu kıracak.”

Kaynak: ANKA / Yeni

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin