Freni boşalan kamyon ışıkta bekleyen 5 araca çarptı: 1 yaralı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘da freninin boşaldığı tez edilen bir nakliyat kamyonunun kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, freni boşaldığı argüman edilen 55 AGL 700 plakalı nakliyat kamyonu kırmızı ışıkta bekleyen araçların ortasına aldı. Nakliyat kamyonu birinci olarak ışıkta bekleyen en arakadaki araç olan 55 C 317 plakalı minibüse çarptı. Minibüs de çarpmanın tesiriyle önünde bekleyen 55 ACE 100, 34 VZ 2322, 06 L 4444 ve 55 BF 303 plakalı arabalara çarptı. Çarpışmanın tesiriyle öndeki araçlarda bulunan Hasan Ş. (40) ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazanın akabinde 55 AGL 700 plakalı nakliyat kamyonunun şoförü sözü alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürülürken, 3 şeritli yolun 1 şeridi güvenlik emeliyle kapatıldı. 2 şeride düşen yolda trafik ağırlaştı. Kazayı gören bir görgü şahidi, “En geride kamyonun freni patlamış. Sonrada ışıklarda bekleyen 5 araca çarptı. Kazanın akabinde 1 kişi yaralandı. O da hastaneye kaldırıldı” tabirlerini kullandı.

Kazanın akabinde inceleme başlatılırken, kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının akabinde trafik olağan akışına döndü. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin