Samsun’da Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘da hastane çalışanları, öğrenci ve vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yaparak Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi ile bir özel okul tarafından Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel yürüyüş düzenlendi. Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Türkiş mevkisinden başlayan yürüyüş Çobanlı İskelesi’nde son buldu. Öğrencilerden oluşan bando kadrosu yürüyüş boyunca çaldığı marşlarla coşkulu anlar yaşattı. Yürüyenler ise ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak bandoya eşlik etti.

Yürüyüş sonunda konuşma yapan Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alparslan Tuhta, “Gençlik ve Spor Bayramı hasebiyle bir aktiflik düzenlemek istedik. Çok hoş bir iştirak var. Coşku var. Her yıl bu aktiflikleri hastane olarak bir okul ile devam etmek için uğraş göstereceğiz” dedi.

Hastanenin Meydan Şubesi Başhekimi Dr. Ahmet Mulis Korur ise “Bu sene bayramı yürüyüş etkinliğimiz ile kutladık. Toplumsal sorumluluk projesi içerisinde her sene çeşitli okullarımız ile bu organizasyonlarımıza devam edeceğiz. 19 Mayıs, Ulusal Gayret tarihinde çok kıymetlidir. Bunun şuuru ile gençlerimizle bir ortada olmak çok memnunluk veriyor. İştirak da çok güzeldi” diye konuştu. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yeni

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin