Samsun: Aynur Asan, Hayatını Kaybetti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden 42 yıllık hizmetinin akabinde 2003 yılında Encümen Müdürü olarak emekliye ayrılan 73 yaşındaki Aynur Asan hayatını kaybetti.

Bir kız çocuğu babası ve 1989 yılında Malatya deplasmanına giderken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunspor Teknik Yönetici Nuri Asan’ın ağabeyi olan Aynur Asan’ın 10 ay evvel beynindeki tümörden ötürü ameliyat olduğu ve o günden sonra sıhhatine kavuşamadığı öğrenildi.

Samsun Belediyesi’nde 1961 yılında katip olarak vazifeye başladıktan sonra baş katip, encümen müdürü, bir devir lider yardımcısı olarak hizmet veren ve en son Büyükşehir Belediyesi’nden encümen müdürü olarak emekliye ayrılan Aynur Asan’ın bu gece meskeninde vefat ettiği kaydedildi.

Aynur Asan için Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen merasime; Lider Vekili Adnan Bahadır, Gazi Belediye Lideri Süleyman Kaldırım, Atakum Belediye Lideri Adem Bektaş, İlkadım Belediye Lideri Erdoğan Tok ve belediye çalışanları ile yakınları katıldı.

Büyükşehir Belediyesi İmamı Cafer Yiğit’in telkinleriyle akabinde fatihalar okunan Aynur Asan’ın hizmeti ve çalışmayı ibadet sayan bir insan olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediyesi Lider Vekili Adnan Bahadır, “Kendisiyle 2 yıl çalıştım. Yalnızca bizlerle değil babalarımız ve dedelerimizle de Samsun’a büyük hizmetleri dokundu. Vatandaşa her türlü yardımı yapmanın gayretini verirdi. Örnek alınması gereken bir insandı. Emekliye ayrıldıktan sonra bile belediyeye gelip bir şey beklemeden yalnızca katkı sağlamak için çalışırdı. Belediyemizde çok hakkı var. Allah rahmet eylesin” dedi.

Aynur Asan, Büyük Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Aktüel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin