Samsun: Samsun’da Lokal İdareler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlkadım Belediye Lideri Erdoğan Tok, toplumsal ve kültürel alanlarda Samsun’a birincileri getiren İlkadım Belediyesi’nin, beldede inşaatı devam eden spor tesisi, otopark, hanımlar toplumsal tesisi ve kültürevi üzere yatırımlarıyla çok istikametli bir belediyecilik anlayışını ortaya koyduğunu söyledi.

Yerel Gündem 21 Muhtarlar Kurulu Toplantısı’nda, Samsun Merkez muhtarlarına İlkadım Belediye’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Lider Erdoğan Tok, çok istikametli bir belediyecilik hizmeti anlayışı içinde olduklarını lisana getirdi. Tok, çalışanları ve meclisiyle uyumlu, paylaşımcı bir idare sergilediklerini ve personelinden ve memurundan bu manada teşekkür plaket alan Samsun’da tek belediye olduklarını tabir etti.

Toplumun her kısmına hizmet ulaştırma anlayışı içinde olduklarına değinen Tok, “İnşaat çalışmaları süren Kadifekale Mahallesi’nde 4 bin 183 metrekare alan üzerinde Mete Adanır Spor Kompleksi’yle gençler için büyük eğitim ve spor merkezi oluştururken, hanımlar için de hoşluk merkezi, spor alanları, kreş, bilgisayar odalarına sahip büyük bir tesisi Mecidiye Kurtel İş Merkezi’nde oluşturuyoruz. Beldenin muhtaçlıkları doğrultusunda hizmet üretmeye öncelik vererek, 100. Yıl Bulvarı üzerinde yığılan park problemine tahlil bulmak maksadıyla katlı otopark yapıyoruz. 2. otopark projemizi hayata geçirmek için de Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürlüğü’ne ilişkin araziyi devralmak üzere çalışma içindeyiz. Burada 2 bin metrekare alan üzerinde 11 katlı bir otopark projemiz var” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin