Samsun: Samsun’da Mahallî İdareler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un İlkadım Belediyesi, kurumsal bünyede faaliyete geçirdiği otomasyon sistemine beldesindeki muhtarlıkları da dahil etti. Böylelikle; muhtarlar ve belediye ortasında kurulan otomasyon programı ile hem muhtarlıkların hem de vatandaşların bilgileri bilgisayar üzerinde arşivlenecek.

Bir yıldır kurumsal olarak otomasyon sistemini kullanan İlkadım Belediyesi, mahalle muhtarlıklarını da sistemin içine aldı. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantı ile 22 mahalle muhtarlığına, eksiksiz bilgisayarları modemleri ve yazıcıları ile birlikte teslim edildi.

Belediye Lideri Erdoğan Tok, belediyenin kurum içi otomasyon sisteminde değerli bir kademe kaydedildiği belirterek, “Şimdi sıra muhtarlıklarımıza geldi. Muhtarların otomasyon sistemine geçmesiyle birlikte mahallî idareler ve muhtarlar ortasında daha sağlıklı bilgi alışverişi sağlanacak” dedi.

İlkadım’da vazife yapan 22 muhtarın her birine bilgisayar verilerek süratle gelişen teknolojiyi daha yakından takip etmelerini sağladıklarını belirten Lider Tok, verilen bilgisayar eğitim seminerleri ile de muhtarların her birinin âlâ birer bilgisayar kullanıcısı olacaklarını tabir etti.

Muhtarlar ve belediye ortasında kurulan otomasyon programı ile hem muhtarların hem de vatandaşların bilgilerinin belediye arşivinde tutulacağını bildiren Lider Tok, yapılan çalışmaların kalitesinin artırılarak vakitten tasarruf edileceğini belirtti.

Muhtarların eğitimden geçirileceğine de işaret edilirken, eğitim seminerleri ile birlikte bilgisayar kullanıcısı olacakları için büyük memnunluk duyduklarını belirten muhtarlar ise Lider Tok’a teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin