AK Parti’li Karaaslan, Samsun’un 19 Mayıs ve Atakum ilçelerinde ziyaretlerde bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Lider Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun’un 19 Mayıs ve Atakum ilçelerinde seçim çalışmaları kapsamında ziyaret gerçekleştirdi.

19 Mayıs ilçesinde esnafla görüşen Karaaslan, 28 Mayıs’ta cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tipinin yapılacağını hatırlattı.

Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs’ta yapılan seçimde Meclis’te milletvekili çoğunluğunu aldığına işaret eden Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, birinci çeşitte aldığı 49,52’lik oy oranıyla aslında ikinci tıpta da kazandığını göstermiş oldu. Lakin rehavete kapılmadan bizler ve teşkilattaki arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı’mızın selamlarını ve yapılan çalışmaları vatandaşlarımıza iletiyorlar. Ülkemizin ikinci yüz yılında vatandaşlarımızın yetkiyi tekrar Cumhurbaşkanı’mıza vereceğinden kuşkumuz yoktur.” dedi.

Karaaslan daha sonra Atakum ilçesinde Kamalı Mahallesi’nde bayanlarla buluştu, esnaf ziyaretlerinin akabinde Endülüs Kitabevi’nde gençlerle bir ortaya geldi.

Karaaslan, kentteki temasları kapsamında son olarak Çerkes Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Karaaslan’a, 19 Mayıs Belediye Lideri Osman Topaloğlu, AK Parti Vilayet Lider Yardımcısı Mahmut İşbilir, AK Parti 19 Mayıs İlçe Lideri Fatih Seven, AK Parti Bayan Kolları İlçe Lideri Fatma Karakartal ve AK Parti Atakum İlçe Lideri Abdulkadir Köstek eşlik etti.

Kaynak: AA / Aydın Dama – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin