Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korkutan yangın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korkutan yangın

İl Sıhhat Müdürü Oruç: “Yangından rastgele bir vatandaşımız etkilenmedi”

SAMSUN – Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen yangın paniğe yol açtı. Vilayet Sıhhat Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, “İlk müdahaleyi çalışma arkadaşlarımız yaptı. Etkilenen rastgele bir vatandaşımız yoktur” dedi.

Yangın, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekimlik ünitesinin bulunduğu binanın giriş kısmında çıktı. Edinilen bilgiye nazaran, elektrik kontağından çıktığı kestirim edilen yangın hastanede paniğe yol açtı. Yangına birinci müdahaleyi alevleri gören hastane çalışanı yaparken, olay yerine çok sayıda itfaiye takımları sevk edildi. Ağır dumanın geldiği havalandırma borusuna ve yangının çıktığı varsayım edilen elektrik paneline müdahale eden itfaiye grupları kısa müddette yangını söndürdü. Soğutma çalışmalarını tamamlayan itfaiye yangın yerinden ayrılırken polis ise yangınla ilgili inceleme başlattı.

“Muhtemelen elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz”

Yangında hastanenin havalandırma boruları ve dış cephe kaplaması ziyan gördü. Yanan alanda incelemelerde bulunan Samsun Vilayet Sıhhat Müdürü Muhammet Ali Oruç, “Ufak çaplı yangın çıktı. Muhtemelen elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz. Birinci müdahaleyi çalışma arkadaşlarımız yaptı. Şu anda itfaiye gruplarımız soğutma çalışmaları yapmakta. Etkilenen rastgele bir vatandaşımız yok. İtfaiye takımlarımız çok kısa bir müddet içinde süreçlerini bitirmiş olacaklar. Yangının hastanenin giriş kısmında elektrik kablolarının bulunduğu panelin ilişki noktasında meydana geldiğini düşünüyoruz. Ufak çaplı bir maddi hasar oluştu” dedi.

Vatandaşlar ise hastanenin çamaşırhane kısmında yangının çıktığını ve havalandırma içindeki iç yalıtımın yandığını söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin