AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı’dan Havza ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza‘da muhtarlarla bir ortaya geldi, mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kırcalı, Havza programı kapsamında birinci olarak Havza Belediye Lideri Sebahattin Özdemir, AK Parti İlçe Lideri Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Lideri Ferhat Gültekin, Havza Muhtarları Derneği Lideri Adem Şahin ve muhtarlar ile özel bir tesiste bir ortaya geldi.

Konuşmaların akabinde Kırcalı, muhtarların taleplerini dinledi.

Kırcalı ve beraberindekiler daha sonra Bekdiğin Mahallesi’nde, Bekdiğin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Lideri Burhan Güney’in babası Ahmet Güney’in cenazesine katılarak Güney ailesine taziyelerini iletti.

Havza Ziraat Odası’nı da ziyaret eden Kırcalı, Havza Ziraat Odası Lideri Coşkun Genç ve çiftçilerle bir ortaya gelerek çiftçilerin meseleleri, talepleri ve tekliflerini dinledi.

Kırcalı, akabinde ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takviye istedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı, Havza programı kapsamında Mısmılağaç, Yenice, Kocapınar, Demiryurt, Dereköy, Gidirli ve Çiftlik mahallelerini de ziyaret etti.

Kaynak: AA / Aktüel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin