AK Parti’li Karaaslan, Samsun’da konuştu Açıklaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Milletimiz bize duyduğu itimadı 14 Mayıs’ta sandığa giderek ve iradesini en güçlü biçimde ortaya koyarak gösterdi. Kazanan milletimiz, kaybeden ise milletin hassasiyetlerine hürmet duymayanlarla, ulusal ve manevi kıymetlerimizi tahrip etmeye çalışanlarla yol yürüyenler oldu.” dedi.

Samsun’da vatandaşlarla bir ortaya gelen Karaaslan, 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı ve 28. Periyot Milletvekili Genel Seçimleri’nde verilen takviye hasebiyle teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci cinsinin gerisinde yine çok güçlü halde cumhurbaşkanı seçileceğine inandıklarını vurgulayan Karaaslan, “323 milletvekiliyle Cumhur İttifakı olarak Mecliste çoğunluğu elde ettik. Milletimiz bize duyduğu itimadı 14 Mayıs’ta sandığa giderek ve iradesini en güçlü formda ortaya koyarak gösterdi. Kazanan milletimiz, kaybeden ise milletin hassasiyetlerine hürmet duymayanlarla, ulusal ve manevi kıymetlerimizi tahrip etmeye çalışanlarla yol yürüyenler oldu.” tabirini kullandı.

Karaaslan, 14 Mayıs’taki seçim sonuçları belirli olmadan muhalefet partilerin yaptığı açıklamaların ulusal iradeye saygısızlığın en net örneği olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

“Sonuçlar belirli olduktan sonra da durum değişmedi. Muhalefet kanadı, beklediği neticeyi alamayınca eski alışkanlığını tekrar ederek seçmeni suçladı. Bilhassa depremzedelere yönelik incitici telaffuzlarda bulunuldu. Adaylarına ve partilerine oy vermeyen vatandaşlarımıza en ağır hakaretlerde bulunmaktan utanç duymadılar. Muhalefet, her seçimden sonra milleti suçlamayı alışkanlık haline getirdi. Kısa mühlet evvel zelzele nedeniyle çok büyük acılar yaşayan depremzede vatandaşlarımız bir de bu kısmın insafsız akınlarına maruz kaldı. Milletimiz her vakit olduğu üzere sandıkta gereken dersleri vermiştir, 28 Mayıs’ta bir kere daha verecektir.”

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak alanda uyumlu ve ağır çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan Karaaslan, “Milli iradenin en güçlü halde tecelli etmesi için bir ortadayız. Bu birliktelikten çok büyük kuvvet doğacaktır. Ulaşabildiğimiz kadar çok şahsa ulaşarak sandığa gitmelerini sağlayacağız ve asla rehavete geçit vermeyeceğiz. 28 Mayıs’a giderken, ‘Doğru adamla yola devam’ diyoruz. ‘Büyük Türkiye zaferi için herkes sandığa’ diyerek tüm vatandaşlarımızı iradesine sahip çıkmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: AA / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin