Samsun’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi kutlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAMSUN (İHA) – Samsun‘da vatandaşlar meydanlara, cadde ve sokaklara akın ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferini kutladı.

İkinci cinse kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, tekrar seçilerek Türkiye‘nin 13. Cumhurbaşkanı oldu. Seçimi partisinin seçim uyum merkezinde takip eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sandıkların açılmasından sonra partililerle birlikte konvoy eşliğinde kutlamaların yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’na geçti. Araç konvoyundaki vatandaşlar kornalar ve bayraklarla seçimi kutlarken, meydanda da müzikler söylenip, havai fişek şovları yapıldı.

“Bu seçimin kaybedeni yok, kazanan Türkiye

Seçimlerin kaybedeninin olmadığına değinen Bakan Mehmet Muş, “Seçimi çok büyük bir memnunlukla geride bıraktık. Sonuçlara nazaran seçimi önde bitirmiş durumdayız. İyi uğurlu olsun. YSK kesin sonuçları uzun sürmeden açıklayacaktır. Bu irade 2028’e kadar Türkiye‘yi yönetecektir. Bütün Türkiye kazandı. Bize oy verenler kadar vermeyenlerin de hükümetiyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devletini bugünden çok daha ileriye taşıyacağız. Milletimizin refahını daima birlikte yükselteceğiz. Herkes kazandı. Türkiye’de herkesin refahı, huzuru artacak. Daha güçlü bir devletimiz olacak. Bundan 5 yıl sonra bugün ile gelecek 5 yılı mukayese ettiğiniz vakit Türkiye’nin nasıl bir segment atladığını, nerelere geldiğini herkes görecek. Biz bu günlere kolay gelmedik. Bundan sonra geleceğimiz nokta, geldiğimiz noktadan çok daha kolay olacaktır. Türkiye kıymetli bir dönemeci muvaffakiyet ve büyük bir olgunlukla atlatmıştır. Milletin iradesi bu biçimde tecelli etti. Türkiye tüm dünyaya tam bir demokrasi dersi verdi. Hiç kimse kaybetmedi bu akşam. Bize de bu yakışır. Seçimi önde tamamlamayı başardık. Bu Cumhur İttifakı’nın kıymetli bir başarısıdır. Gelecek çok daha güzel olacaktır” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, “Samsunlu kardeşlerim ne kadar harikasınız. Türkiye’nin yeni yüzyılına başlarken Samsun’un şu Cumhuriyet Meydanı’ndaki heyecanını haklı olarak yaşıyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum, kutluyorum. Samsun’dan Türkiye’ye güçlü biçimde seslendiniz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemiz için kaç hizmetlere daima birlikte yol alacağız” diye konuştu.

Milletvekillerinin de konuştuğu kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar devam etti. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin