Ticaret Bakanı Mehmet Muş: Seçim sonuçları daha kısa müddette aşikâr olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAMSUN (İHA) – Samsun‘da oy kullanan Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, milletin iradesinin tecelli edeceğini ve sonuçların birinci seçimlere oranla daha erkenden belirli olacağını söyledi.

Bakan Mehmet Muş, ikinci cinse kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için saat 11.30’da Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu’nda 1039 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Bakan Muş, sandıktan çıkacak sonucu beklemeye geçtiklerini söz etti.

“Şu an kelam millette”

Söz söyleme sırasının millette olduğunu lisana getiren Mehmet Muş, “Hayırlısı olsun. Gördüğümüz üzere iştirak da pek güzel durumda. Çok sakin ve huzur içerisinde bir seçim, oy kullanma periyodu yaşıyoruz. Sandıklar kapandıktan sonra süratli bir halde neticeyi alırız ve milletin iradesi tecelli etmiş olur. Ona nazaran de Türkiye’yi 2028’e kadar idare hükümeti tecelli etmiş olur. Şu an kelam ulusal iradede. Hepimiz sandıktan çıkacak karara, kanaate ve iradeye hürmet duyacağız ve ona nazaran hareket edeceğiz” dedi.

“Seçimler birinci seçimlerden daha kısa bir müddette muhakkak olur”

Bu seçimin sonucunun 14 Mayıs’taki seçime oranla daha erken belirli olacağını da vurgulayan Muş, “Geçen seçimlerde milletvekili seçimleri oy pusulası olduğu için oyların sayımı, dökümü biraz uzun sürdü. Bunda ise tek pusula ve 2 aday var. Bunun çok fazla uzun süreceğini sanmıyorum. Birkaç saat içerisinde sonuçları alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin