Murzioğlu, tekrar TOBB Lider Yardımcısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Olağan Genel Heyeti’nde üçüncü defa İdare Konseyi Üyesi seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İdare Heyeti Lideri Salih Zeki Murzioğlu, yapılan vazife dağılımında tekrar Lider Yardımcılığı’na getirildi.

Özel bölümün Türkiye‘de mesleksel üst kuruluşu ve yasal temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79’uncu Genel Şurası Ankara’da gerçekleştirildi. Mevcut Lider Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tek aday olarak girdiği seçimlerde 21 şahıstan oluşan İdare Şurası’na Samsun TSO Lideri Salih Zeki Murzioğlu üçüncü defa yine seçildi. Yeni oluşan TOBB İdaresi’nin kendi ortalarında yaptığı birinci toplantıda ise Samsun TSO İdare Konseyi Lideri Salih Zeki Murzioğlu, yine Lider Yardımcılığı’na seçilerek, kıymetli bir vazife üstlendi.

TOBB İdare Şurası Lider Yardımcısı olarak dört yıl boyunca misyon yapacak olan Salih Zeki Murzioğlu yaptığı açıklamada, “Türk iş dünyasının en büyük çatı kuruluşu TOBB’un 79. Genel Konseyi seçimlerinde tek aday olarak inanç tazeleyen Liderimiz Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yine idaresinde yer almaktan büyük onur duydum. Şahsıma teveccühlerinden ve inançlarından ötürü başta TOBB İdare Heyeti Liderimiz Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, tüm TOBB delegelerine teşekkür ediyorum. Topluluğumuzun vizyoner başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’nu ve yeni çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Murzioğlu’ndan birlik ve beraberlik mesajı

TOBB seçimlerin Türkiye’ye güzel olması temennisinde bulunan Lider Murzioğlu, “Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren gerek Samsun, gerekse bölgemizde tüm kurum kuruluş, bürokratlarımız ve siyasilerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışarak hizmet üretme çabası içinde olduk. Bu birlikteliğin sonuçlarını Samsun’da kentimize kazandırdığımız projelerle alıyoruz. Artık yeniden gerek ilimiz ve ilçelerimizdeki gerekse bölgemizdeki odalar ve borsalarımızın tekrar birlikte, ahenk içinde olduğumuzun bir göstergesi olarak üçüncü kere idaresine seçildiğim Türk özel dalının üst kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde tekrar Lider Yardımcısı olarak misyon almaktan büyük memnunluk ve onur duyuyorum. Bundan evvel olduğu üzere bundan sonra da birliğimizin takviyesini daha güçlü bir biçimde gerimize alarak ilimiz ve bölgemiz için çok kıymetli hizmetleri gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır. Topluluğumuza yakışır bir halde gerçekleşen seçimlerimizin ülkemize güzel olmasını temenni ediyor, şahsımla birlikte idare konseyine seçilen tüm liderlerimize yeni vazifelerinde muvaffakiyetler diliyorum. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun yüzüncü yılında daima birlikte ülkemiz iktisadı ve iş dünyamız için çalışmaya, bedel oluşturmaya devam edeceğiz. Bu değerli periyotta artık daha keyifli, daha huzurlu ve daha müreffeh bir Türkiye için tüm gücümüzle işimize odaklanmanın vaktidir. Yeni devrin topluluğumuza ve ülkemize güzel olmasını diliyorum” diye konuştu. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / İktisat

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin