Motosiklet Kazasında Ölen Bayan Komşusu Çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘da motosiklet şoförünün yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışırken çarparak vefatına yol açtığı bayan komşusu çıktı.

Kaza, Samsun‘un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı İlkadım Belediyesi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Hakan Aksoy (25) yönetimindeki 55 LB 591 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken yaya olarak yolun karşısına geçmekte olan Dursune Kaya’ya (57) çarptı. Kazada yaya ağır yaralandı. Motosikletiyle takla atarak hafif biçimde yaralanan motosiklet şoförü Hasan Aksoy ise yardım için yaralı bayanın yanına gittiğinde büyük şaşkınlık yaşadı. Şoför, yaralanın Çatalarmut Mahallesi’nde komşusu Dursune Kaya olduğunu görünce hüznü ikiye katlandı.

Motosiklet şoförü ve yaralı bayan ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Dursune Kaya ağır bakım servisinde hayatını kaybetti. Polis tarafından gözaltına alınan Hasan Aksoy bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye tabir veren Aksoy mahkemece yurt dışına çıkış yasağı getirilerek isimli denetim kuralıyla özgür bırakıldı. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Aktüel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin