Samsun’da 25 Yaşındaki Genci Öldüren Taksici Tutuklandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 yaşındaki genci öldüren taksici tutuklandı

SAMSUN – Samsun‘da olay anı cep telefonu ile görüntülenen bıçaklı-sopalı hengamede 25 yaşındaki genci öldüren taksici çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun‘un Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, bıçaklı ve sopalı arbedede taksi sürücüsü Ceyhun D.’nin bıçaklı saldırısına uğrayan Emin Kanbay ve kardeşi Yusuf Kanbay yaralandı. Özel hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Emin Kanbay, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Yusuf Kanbay’ın ise hafif yaralandığı öğrenildi.

Polis tarafından gözaltına alınan taksi sürücüsü Ceyhun D. de sopayla darp sonucu yaralandı ve Gazi Devlet Hastanesindeki tedavisinin akabinde sorgulanmak için Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emin Kanbay’ın cansız vücudu otopsi süreçleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Sopalı ve bıçaklı hengame anları ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofisindeki süreçleri tamamlanan taksi sürücüsü, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Arbedede kolundan yaralanan Ceyhun D., sol kolu sarılı halde adliyeye çıkartıldı. Nöbetçi mahkemeye söz veren Ceyhun D. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yeni

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin