Samsun’da Kurban Bayramı için hazırlıklar tamam

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un İlkadım Belediye Lideri Necattin Demirtaş, vatandaşların problemsiz bir Kurban Bayramı geçirebilmeleri ismine kurban satış ve kesim alanında tüm tedbirleri alacaklarını söyledi.

İlkadım ilçesinde her yıl olduğu üzere bu yıl da Güzeldere Mahallesi’nde 27 dönümlük arsa üzerinde 8×12 metrekarelik büyükbaş, 6×8 metrekare küçükbaş ebatlarında parselin çizim süreçleri gerçekleştirildi. İlkadım Belediyesi Fen İşleri, Zabıta ve Paklık Müdürlüğü takımlarınca alanda çalışmalar yapıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Lider Demirtaş, “Kurban satış ve kesim yerimizdeki düzenleme çalışmalarımız tüm süratiyle devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde kurban kesim yerinin eksikliklerini gidererek, dezenfekte edip yeniliyoruz. Alanımızın tabanına materyal sererek, yer işaretlemelerini yapıyoruz. Yeni su çizgisinin da döşendiği, bay ve bayan tuvaletler ile banyo imkanının bulunduğu kurban satış ve kesim yerinde, kurban bayramı mühletince vatandaşlarımızın olabilecek su kesintilerinde önüne geçmek ismine su deposunun yanı sıra su tankerlerimiz gün uzunluğu alanda misyon yapacak. Bu yıl da pazar yerimizde, ulaşımdan kurban rehberine kadar farklı hizmetleri İlkadımlı vatandaşlarımıza sunacağız” dedi.

Kurban satış ve kesim yerinde hayvan satıcılarının çadırlarını 5-10 haziran tarihleri ortasında kurmaya başlayacaklarını söyleyen Lider Demirtaş, “12 Haziran Pazartesi günü prestiji ile kurban satış ve kesim yerimiz vatandaşlarımızın girişine açılacak. Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın problemsiz bir bayram geçirmesi için gerekli olan tüm tedbirleri alacağız. Bayram öncesi eksiklerimizi süratle gidererek, kurban kesim merkezimizin halkımızın tüm gereksinimlerine yanıt verebilecek formda düzenliyoruz” sözlerine yer verdi. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Aktüel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin