Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bu yalancıdan bir şey olmaz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bu yalancıdan bir şey olmaz”

SAMSUN – 14 Mayıs‘ta yapılacak seçimler öncesinde Samsun‘dan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, 20 yılda yapılan hizmetlerden bahsettikten sonra, “Bay Bay Kemal’le bunlar olmaz. Yalancının mumu biliyorsunuz yatsıya kadar yanar. Bu yalancıdan bir şey olmaz” dedi.

Bu gününü Karadeniz vilayetlerindeki mitinglere ayıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun ve Ordu mitinglerinin akabinde Samsun‘da vatandaşlara hitap etti. 14 Mayıs seçimlerinin değerine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na da tenkitler yöneltti. Samsun‘da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Erdoğan, 14 Mayıs’ta yapılan seçimleri kazanarak, Türkiye Yüzyılının yükselmeye devam edeceğini belirterek, kelamlarına başladı.

“Bay bay Kemal’le bunlar olmaz. Yalancının mumu biliyorsunuz yatsıya kadar yanar. Bu yalancıdan bir şey olmaz”

Yapılan teknoloji ataklarını meydanda izletip, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bunları yapamayacağından bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “14 Mayıs’ta ülkemizin şahlanış devrini tekrar bir arada başlatacağız. 14 Mayıs’ta ‘yeter kelam de karar da gelecek de milletindir’ diyerek 21 yıllık kalkınma ve demokrasi atağımızı tepeye taşıyacağız. 14 Mayıs ikinci ulusal irade bayramımız şimdiden güzel olsun. Kardeşlerim bunlar karşılaştığımız onca pürüze, hücuma, sabotaja karşın yirmi bir yılda başardıklarımızdır. Artık bu CHP’ye, bu İP’e bunlara 14 Mayıs’ta gereken dersi veriyor muyuz? Onun için dostlarımıza, ahbaplarımıza ne yapacağız, ulaşacağız. Unutmayın, kale içeriden fethedilir. Onun için hanım kardeşlerimin işi çok değerli. Beyefendiler, gençler, sizler de bütün arkadaşlarınıza, dostlarınıza ulaşacaksınız ve diyeceksiniz ki ‘bizim bu ülkeye kazandıracak daha çok yapıtımız var’. Bay Bay Kemal’le bunlar olmaz. Yalancının mumu biliyorsunuz yatsıya kadar yanar. Bu yalancıdan bir şey olmaz. Bunların hayatında ülkemize kazandırdıkları bir şey yok. Milletimize bilhassa bizler yaşatacak, daha çok zaferin peşindeyiz. Her alanda kıracak, daha çok rekorumuz var. Gidecek daha çok yolumuz var. Bu uğurda amaçlarımızı belirledik. Vizyonumuzu çizdik. Bizi menzile ulaştıracak yol haritamızı oluşturduk. İşte şu yol haritası önümde. Görüyorsunuz bu kitabı. Bu bizim yol haritamız. Her şey burada ve oburlarının bu türlü bir yol haritası yok. Cumhuriyetimizin yüzüncü asrını dünyada milletimizin asrı yapmak için planımız, programımız, her şeyimiz hazır” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Erdi Demir – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin