Davutoğlu: ‘Türkiye’nin her sandığında müşahidimiz temsilcimiz olacak’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu, Samsun‘da; “Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte toplandık ve bütün seçim güvenliği çalışmaları gözden geçirdik. Size hoş haberim şu; Türkiye’nin her sandığında müşahidimiz temsilcimiz olacak. Tek bir sandık dahi sahipsiz olmayacak. Bir müjde de şu, bu kadar saldırmalarının sebebi onlar kaybedecek. Onlar kaybedecek, biz 85 milyon olarak kazanacağız” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Samsun‘da Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu ile miting düzenledi.

Mitingde konuşan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nun reklam sinemasına yapılan montajı gerçek üzere anlattığı imajları anımsatarak, “Başka söyleyecek kelamı kalmayanlar bunu yapar. Buradan sesleniyoruz. Erdoğan ve iktidar sahipleri bilsinler. Türkiye’yi hiçbir terör örgütüne asla teslim etmeyeceğiz” dedi. Davutoğlu, şunları söyledi:

“Bakın size bir Samsunluyu anlatacağım. İlim hayatımda örnek aldığım, devlet hayatımda örnek aldığım bir Samsunlu Prof. Ali Fuat Başgil. Çarşamba’da doğmuştur. Kafkas Cephesi’nde savaşmıştır. Demokrasi uğraşı vermiştir. 1961’de Samsun senatörü olarak Ankara’ya gittiğinde cumhurbaşkanı adayı olmak istedi. Ancak darbeciler, Fahri Özdilek ve öbürleri başbakanlığa çağırıp onu tehdit ettiler. ‘Hayatını garanti edemeyiz’ dediler. Artık ortadan 60 yıl geçtikten sonra Bahçeli diyor ki, ‘Muhalefetin bedenlerine mermi doldurulur. Onların hak ettikleri müebbet mahpus ya da mermi.’ Birinci sefer bir siyasetçi tehdit ediyor. Samsunlular öylesine mahşeri bir biçimde meydanları doldurmuşsunuz ki Allah hepinizi koruma eylesin. Teşekkür ediyoruz. Artık Ali Fuat Başgil’den ders almış, onu hocası olarak görmüş birisi olarak söylüyorum. Bahçeli’nin tehditleri bize sökmez. 27 Mayıs darbecileri üzere bizi tehdit edenler bilsin ki, 14 Mayıs’ta bu darbeci, vesayetçi bu otoriter Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gidecek, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek. Tehdit etseler de bilsinler ki 15 Mayıs sabahı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizler yeni bir baharın habercisi olarak Samsun’dan ses vereceğiz.

“DAMADIN BERAT ALBAYRAK, ONUN AĞABEYİ SERHAT ALBAYRAK NEREDE OKUDU”

“SİZE HOŞ HABERİM ŞU, TEK BİR SANDIK DAHİ SAHİPSİZ OLMAYACAK”

İki gün kaldığı için bir kelam daha. 14 Mayıs sabahı daima birlikte akın, akın sandıklara gitmeye kelam veriyor musunuz? Her bir sandığı, her bir oyu korumak için sandıkların başında nöbet tutmak için kelam veriyor musunuz? Biz de size kelam veriyoruz. Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte toplandık ve bütün seçim güvenliği çalışmaları gözden geçirdik. Size hoş haberim şu; Türkiye’nin her sandığında müşahidimiz temsilcimiz olacak. Tek bir sandık dahi sahipsiz olmayacak. Bir müjde de şu, bu kadar saldırmalarının sebebi onlar kaybedecek. Onlar kaybedecek biz 85 milyon olarak kazanacağız.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin