HÜSEYNOVA TÜM AZERBAYCAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SEÇİLECEĞİNE İNANIYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AZERBAYCAN Parlamentosu Lideri Hicran Hüseynova, “Tüm Azerbaycan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçileceğine inanıyor. Zira Erdoğan’ın, Türkiye için yaptığı işler tarihe yazılacak tipten. Bu yüzden Erdoğan’ın seçileceği noktasında, Türk milletinin gerçek tercihi yapacağına inanıyorum” dedi.

Azerbaycan Parlamentosu Lideri Hicran Hüseynova, milletvekilleri Ramin Mammadov, Nasib Mahamaliyev ve İlham Mammadov ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. 1 saat süren görüşmenin akabinde Hüseynova, gazetecilerin sorularını cevapladı. Samsun’u çok beğendiklerini söyleyen Hüseynova, “Samsun’da çok hoş ağırlandık. Misafirperverliği için Liderimiz Mustafa Demir’e de çok teşekkür ediyoruz. Bize adeta rehberlik etti. Çok hoş projeler, çalışmalar yapılmış. Kardeş ülkelerin temsilcisiyiz. 2 ülkenin önderi dünyaya dostluk nasıl olur gösterdi. Biliyoruz ki; her hususta gerimizde daima Türkiye var. Bizim televizyonları takip ederseniz, seherden akşama kadar 14 Mayıs seçimlerini ve Erdoğan’ı anlatıyor. Tüm Azerbaycan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçileceğine inanıyor. Zira Erdoğan’ın, Türkiye için yaptığı işler tarihe yazılacak çeşitten. Bu yüzden Erdoğan’ın seçileceği noktasında, Türk milletinin hakikat tercihi yapacağına inanıyorum” dedi.

‘KARDEŞLİK HUKUKU İÇİNDE LİDERLİK YAPIYORLAR’

Büyükşehir Belediye Lideri Demir de “Kardeş ülkemizi, kentimizde ağırlamaktan çok memnunuz. Bir millet 2 devlet dedik. Bunu herkes ezberledi. Artık de tek güç diyoruz. Birleşik güç. Bu çok kıymetli. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve bizim Cumhurbaşkanımız dünyaya örnek. Kardeşlik hukuku içinde liderlik yapıyorlar. Hasebiyle Türkiye’deki tüm gelişmeler Azerbaycan’ı, Azerbaycan’daki tüm gelişmeler de Türkiye’yi yakından ilgilendiriyor. Türkiye’de Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle, tekrar güç tazelemesiyle; önümüzdeki 5 yılda geldiğimiz bu kritik noktadan çok daha ileri gitmek mecburiyetindeyiz. Halkımız seçimlerde bunu temin edecek. Bu gerçekleştiğinde Azerbaycan ve ülkemiz birlikte sevinecek” diye konuştu. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Aktüel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin