AK Parti’li Karaaslan Samsun’un Havza ilçesinde ziyaretlerde bulundu Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Lider Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Belki siyaset tarihinde hiçbir vakit bir terör örgütü bir cumhurbaşkanı adayını desteklediğini söylemedi. Bu da tahminen birinci sefer yaşanıyor.” dedi.

Karaaslan, Samsun’daki temasları kapsamında Havza ilçesinde, AK Parti Havza İlçe Seçim Uyum Merkezi’ni ziyaret etti, akabinde esnaf ziyaretinde bulundu.

İlçede kenevir tarımı, işlemesi ve triko üzerine faaliyet gösteren firmaya ilişkin atölyede incelemelerde bulunan Karaaslan, firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilerin ilçe temsilcileriyle yemekte bir ortaya gelen Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, “Bugün 323 milletvekili ile Cumhur İttifakı’mızın önemli bir çoğunlukla Meclis’te temsil edilecek olması hakikaten Türkiye açısından çok kıymetlidir. Bunu önümüzdeki devirde daha net Meclis çalışmaları başlayınca göreceğiz ve gözlemleyeceğiz. Öteki taraftan Sayın Cumhurbaşkanı’mızın en yakın rakibini 2 milyon 520 binden fazla oy farkı ile geçmiş olması büyük bir zaferdir.” diye konuştu.

Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçimine işaret eden ve milletin iradesine her vakit hürmet duyduklarını vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

“Belki siyaset tarihinde hiçbir vakit bir terör örgütü bir cumhurbaşkanı adayını desteklediğini söylemedi. Bu da tahminen birinci sefer yaşanıyor. Hasebiyle terör örgütünün takviyesini açıkladığı bir cumhurbaşkanı adayı var karşıda. Hasebiyle milletimiz de bunun çok farkında. O yüzden ülkemizin kazanımlarının devamı için, bu eserlerimize, bu yaptıklarımıza, projelerimize, tüm Türkiye ile ilgili yeni yatırımlarımıza devam etmek için lakin onun ötesinde hayal ettiğimiz, siyaseten farklılıklarımız olsa da büyük ve güçlü Türkiye iştirakinde buluştuğumuz, ulusal ve manevi kıymetlerimizi merkezimize aldığımız, hasebiyle birlikte hayal ettiğimiz Türkiye’ye ulaşma noktasında ben bu birliğin, beraberliğin yalnızca bu seçim için değil önümüzdeki yıllar boyunca çok büyük bir katkı sunacağına gönülden inanıyorum. Temiz coğrafyaların sorumluluğu da bizde, hatta insanlığın karşı karşıya kaldığı global meselelerin tahlili de bizde. Tıpkı tahıl koridorunda olduğu üzere. Münasebetiyle dünyanın en deneyimli önderi Recep Tayyip Erdoğan’ın inşallah önümüzdeki periyot tekrar Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak devam edeceği bu süreçte son kelam, ‘Zoru bitirdik artık kolaya geçiyoruz.’ Altyapıyı büyük oranda tamamladık artık yeni imkanlar sunuyoruz. Evvelce olan bağımlılıklarımızdan kurtulduk. Güçte olduğu üzere, ulusal savunma sistemlerinde olduğu üzere artık çok daha özgür, çok daha güçlü ve inşallah ekonomi noktasında da apayrı, çok daha düzgün bir noktaya getirerek ülkemizi, yola devam edeceğiz.”

Kaynak: AA / Özgür Uyaroğlu – Yeni

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin