AK Parti’li Karaaslan Samsun’da konuştu Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Her alanda gelişme ve kalkınma için itimat ve istikrar vazgeçilmezdir. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana Türkiye’yi büyütmenin, kalkındırmanın, dünyada parmakla gösterilen bir ülke haline getirmenin çabası içinde olduk.” dedi.

Karaaslan, Samsun’un Alaçam, Asarcık, Vezirköprü, Salıpazarı, Terme, Atakum, Havza ve Canik ilçelerinde ziyaretlerde bulundu, vatandaşlarla bir ortaya geldi.

Her vakit alanda, vatandaşlarla ve toplumun farklı kısımlarıyla bir ortada olduklarını belirten Karaaslan, şunları lisana getirdi:

“Cumhurbaşkanı’mız ve AK Parti Genel Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak bizler yalnızca seçim devrinde değil, her vakit vatandaşlarımızla bir ortada olan, vatandaşlarımızın beklentilerini bilen ve gereksinimlerini karşılamanın uğraşını taşıyan takımlar olduk. Ülkemizin istikamet seçimi olarak gördüğümüz 14 Mayıs seçimlerine çok az müddet kaldığı bugünlerde AK Parti teşkilatları olarak tüm kademelerimizdeki yol arkadaşlarımızla saha çalışmalarımıza ağır formda devam ediyoruz. Gittiğimiz her ilçede, her mahallemizde hemşehrilerimizin ilgisini, dayanağını ve heyecanını gördük. Milletimizin bu itimadına layık olabilmek için canla başla çaba göstermeyi sürdürüyoruz.”

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye’ye inanç ve istikrarın 20 yıllık kazanımlarının devamını vadettiklerini işaret eden Karaaslan, şöyle konuştu:

“Her alanda gelişme ve kalkınma için inanç ve istikrar vazgeçilmezdir. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana Türkiye’yi büyütmenin, kalkındırmanın, dünyada parmakla gösterilen bir ülke haline getirmenin çabası içinde olduk. İktisat, güç ve savunma endüstrisi başta olmak üzere her alanda ülkemizin kendi ayakları üzerinde durabilmesi ve tam bağımsızlık gayreti için tarihi adımlar attık.”

Türkiye’de dokunulmadık hiçbir alan ve hiçbir hayat bırakmadıklarını söyleyen Karaaslan, “İhtiyaç sahibinden engellisine, öğrencisinden konut hanımına, emeklisinden çalışanına kadar herkesin ömrüne dokunan işler yaptık, yılların tahlil bekleyen meselelerini çözdük, asırlık hayalleri gerçekleştirdik, milletimizin sesine kulak verdik. 85 milyon vatandaşımız için bedel üretecek çalışmaları hayata geçirdik.” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / İlyas Gün – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin